Som bryllupsfotograf i Esbjerg er der et væld af muligheder for at lave flotte billeder. Nørreskoven, Vognsbølparken, havnen & Hjerting er blot nogle af de oplagte steder, hvor det er muligt at forevige den store dag i smukke bryllupsbilleder.

Naturlige bryllupsbilleder

Jeg går altid efter efter at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære. Bryllupsbilleder bliver efter min mening bedst, når man kan se, at brudeparret føler sig godt tilpas og har det sjovt med fotograferingen. Derfor bruger jeg heller ikke kunstige og avancerede poseringer, men fokuserer i stedet på at sætte brudeparret i situationer, hvor jeg kan fange glimtet i øjet. Efter mine mening giver det de bedste og mest oprigtige billeder. En dans, en gåtur på en sti eller en sjov bemærkning kan f.eks. være med til at give en hyggelig stemning.

Galleri

Klik her for at se et galleri med nogle af de mange billeder jeg har taget som bryllupsfotograf.
Jeg lægger utroligt meget energi i efterredigeringen, fordi det efter min mening giver et langt bedre slutprodukt, som kan sprede glæde i mange år.

Priser

Klik her for at se mine priser på fotografering.

Kontakt

Mit navn er Uffe Birk. Hvis I ønsker at bruge mig som bryllupsfotograf i Esbjerg, eller for den sags skyld et andet sted i Danmark, så kan I kontakte mig ved at udfylde kontaktformularen. I kan også se mine øvrige kontaktoplysninger ved at klikke her.