Som bryllupsfotograf i Holstebro er der flere gode steder, hvor man kan tage flotte billeder. En oplagt lokation er ved Anlægspavillonen i Lystanlægget, hvor billederne på denne side er taget.

Naturlige udtryk

Jeg går altid efter efter at skabe en hyggelig atmosfære omkring fotograferingen. Bryllupsbilleder bliver efter min mening bedst, når man kan se, at I som brudepar føler jer godt tilpas og har det sjovt. Kunstige og avancerede poseringer kan hurtigt ødelægge det naturlige glimt, der er i øjet på så stor en dag. Derfor fokuserer jeg på skabe situationer, hvor jeg kan fange glimtet i øjet. Efter mine mening giver det de bedste og mest oprigtige billeder, som er værd at hænge op på væggen. En gåtur på en sti, en dans eller en sjov bemærkning kan f.eks. være med til at give naturlige billeder.

Bryllupsbilleder

Jeg lægger utroligt meget energi i efterredigeringen, fordi det giver et langt bedre slutprodukt, som kan sprede glæde i mange år. Her kan I se et udvalg fra billedserie jeg har lavet som bryllupsfotograf i Holstebro. Billederne er taget ved Holstebro Kirke og Lystanlægget.

Klik her for at se et galleri med flere billeder jeg har taget som bryllupsfotograf.

Priseksempler

Klik her for at se mine aktuelle priser på fotografering. Hvis I har andre ønsker til indhold, kan det naturligvis også lade sig gøre. Kontakt mig endelig på telefon eller mail, såfremt I har spørgsmål. Klik her for at se mine kontaktoplysninger.

Fotografering og musik

Jeg lever et dobbeltliv som musiker og fotograf. I 2014 besluttede jeg derfor sammen med mit band, En Kort En Lang, at tilbyde musik og fotografering i én samlet pakkeløsning til bryllupper. Hvis I både ønsker livemusik og bryllupsfotograf til jeres bryllup i Holstebro, vil jeg derfor anbefale jer at se mere på vores hjemmeside – Bryllupsrecepten – www.bryllupsrecepten.dk.

Kontakt

Mit navn er Uffe Birk. I er meget velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende snak om netop jeres ønsker for bryllupsfotografering i Holstebro, eller for den sags skyld et andet sted i Danmark. Udfyld kontaktformularen eller se mine øvrige kontaktoplysninger ved at klikke her.

Kontaktformular