Hvis du er på udkig efter en fotograf i Ikast, så er jeg måske den rette for dig. Mit navn er Uffe Birk, og jeg er født og opvokset i Ikast. Derfor har jeg også et indgående kendskab til byen, og jeg kender de forskellige lokationer, der egner sig godt til fotografering. 

Kreativ fotografering

Som fotograf arbejder jeg primært med mennesker. Jeg elsker at fortælle historier igennem billeder, og fastfryse minder fra store livsbegivenheder. Er du på udkig efter en bryllupsfotograf, portrætfotograf, erhvervsfotograf eller noget helt fjerde, så klik her for at se mine priser som fotograf i Ikast. Du kan også se forskellige billedgallerier:

En god oplevelse

Fotografering handler i høj grad om at have det sjovt – både for dem som står foran kameraet og for fotografen bag kameraet. Når man er tryg, så slapper man af, og bliver mere naturlig foran kameraet. Som fotograf Ikast forsøger jeg altid på at skabe en hyggelig atmosfære omkring fotograferingen. Det giver ganske enkelt bedre billeder.

Billedgalleri

Gode lokationer i Ikast

Ikast byder på en række gode lokationer, når det gælder fotografering af mennesker. Skelhøje Plantage er det oplagte sted, hvis man ønsker billeder i en skov. Byparken mellem Park Allé og Fuglsangs Allé giver gode billeder hele året igennem. Engene ved Tulstrup fungerer også rigtig godt, især i sommerhalvåret.

Som fotograf Ikast er det selvfølgelig også en mulighed, at jeg kommer ud forbi jeres bolig eller virksomhed. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Jeg arbejder altid ‘on location’, og er derfor vant til at have det danske vejr som med- og modspiller. God billeder kan laves hele året rundt, både indendørs og udendørs. Hvis det regner, er der altid mulighed for at bruge nogle af de mange motorvejsviadukter og cykeltunneller i Ikast, f.eks. ved Hyldgårdsskolen. Dårligt vejr kan både give dramatiske og stemningsfulde billeder, som har sin helt egen charme.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres ønsker til fotograferingen. Jeg er meget åben overfor specielle ønsker og er ikke bange for at lave individuelle løsninger.