Som portrætfotograf i Esbjerg bruger jeg byens mange muligheder for gode billeder. Billeder der er taget ‘on location’ i stedet for i et fotostudie, giver efter min mening mere personlige familieportrætter.

Personlige familieportrætter

Personlige og vedkommende billeder kræver naturlige situationer. For børn er det naturligt at være i bevægelse og lege. Portrætfotografering af børn handler om at give de små hoveder plads til at være sig selv og have det sjovt. På den måde opstår de gode situationer og billeder oftest helt af sig selv. Derfor bruger jeg  omgivelser, hvor der er plads til leg og fysisk udfoldelse.

I begyndelsen af en fotosession, fokuserer jeg ikke på at tage gode billeder. Et omdrejningspunkt for gode billeder er nemlig, at alle føler sig trygge og godt tilpas. Derfor starter jeg altid med at blive gode venner med alle, ikke mindst de de små. De bliver mødt i øjenhøjde og får lov til at se nogle af de billeder jeg tager undervejs. Det er med til at gøre det til en sjov oplevelse for dem, hvilket også afspejler sig i billederne.

Fotograferingen kan foregå mange steder i Esbjerg, da byen rummer mange muligheder. Det kan være alt fra jeres baghave, til Nørreskoven eller f.eks. Hjerting, der danner rammen om fotograferingen. Vi tager en snak og aftaler det i fællesskab. Jeg har mange gode idéer, der giver forskellige udtryk.

Priser på portrætfotograf i Esbjerg

Klik her for at se mine priser på fotografering.

Vejret kan være lunefuldt i Esbjerg. Hvis vejret driller på det aftalte tidspunkt for fotograferingen, så finder vi en anden dag. Det er naturligvis uden ekstra beregning.

Kontakt

Overvejer I at bruge mig som portrætfotograf i Esbjerg, så tøv ikke med kontakte mig for en uforpligtende snak. I kan bruge kontaktformularen herunder, eller finde mine øvrige oplysninger under kontakt.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked