Musik og fotografering er to vigtige ingredienser for en god fest. Siden 2014 har vi med Bryllupsrecepten tilbudt unikke pakkeløsninger med musik og fotografering til bryllupper. Det har været en stor succes, og derfor udbreder vi nu konceptet til alle typer af arrangementer, f.eks. fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, konfirmation, barnedåb mm. 

Luksus for pengene

Der er mange gode grunde til at vælge en samlet pakke med musik og fotografering til jeres næste fest eller event. I får en utrolig god kvalitet til en skarp pris, fordi der bliver sparet meget arbejdstid i transport, ventetid, forberedelse osv.
Ved at være med hele vejen igennem festen, kan vi give en personlig oplevelse og en unik service for jer som arrangør. I skal ikke forholde jer til mange forskellige aktører, men kan blot slappe af og nyde festen.

Ca. 14 dage før festen holder vi et telefonisk formøde. Her gennemgår vi jeres tidsplan og ønsker for dagen, så vi kan give jer den bedst mulige oplevelse.

Fotograferingen

Som fotograf ankommer jeg 60 minutter før arrangementet begynder og starter med at tage billeder. Jeg tager udgangspunkt i jeres ønsker for fotograferingen, men her er nogle eksempler på muligt indhold, hvis det drejer sig om en fest:

 • Bordopdækningen
 • Blomsterne
 • Små detaljer
 • Gæsterne der ankommer
 • Parbilleder
 • Fællesbillede af alle
 • Maden
 • Stemningen i lokalet
 • Indslag
 • Sjove øjeblikke
 • osv.

Levende musik til maden

Hvis I ønsker at forkæle jeres gæster og ikke mindst jer selv, så er levende musik under middagen et oplagt valg. Dinnermusikken leveres af Michael Erbs fra En Kort En Lang. Michael er god til at fange stemning og tilpasser repertoiret fra fest til fest. Han spiller også med på festsange, såfremt de er skrevet på velkendte melodier. Hør et eksempel på dinnermusikken i YouTube-afspilleren.

Festmusik – musik til dans

Fotograferingen stopper når middagen er veloverstået. Der slår vi nemlig kræfterne sammen, og spiller til dans og fest med vores rutinerede akustiske duo, En Kort En Lang. Vi har spillet til hundredevis af arrangementer, og tilsammen har vi over 40 års erfaring bag instrumenterne. Derfor er vi ikke bange for at sige, at vi er eksperter i at skabe en fest og få stemningen i vejret! Hør et eksempel på vores musikalske setup i YouTube-afspilleren.

Priser

Hvis I ønsker at se priserne på musik og fotografering, kan I se de aktuelle priser på www.kortlang.dk/priser.

Kontakt

Kontakt Uffe Birk for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bidrag til at jeres arrangement bliver en uforglemmelig oplevelse. Vi sætter en stor ære i at give gode oplevelser!

Brug kontaktformularen eller klik her for at se Uffes kontaktoplysninger.

Kontaktformular

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked