Hvis du vil forkæle dine gæster, så er musik til festen en god idé. Live musik skaber de perfekte forudsætninger for en festlig aften og frem for alt et fyldt dansegulv. Et godt band kan interagere med gæsterne og trykke på de rette knapper, hvilket får stemningen til at ryge helt i vejret.
Som konservatorieuddannet musiker har jeg stor erfaring med at spille musik til fester. Denne side kan være en hjælp, når du skal finde det rette band. Her kan du se hvilke bands jeg spiller i og få nogle gode råd til, hvilke overvejelser du selv kan gøre i din søgen på musik til festen.

Valg af musik til festen

Når man skal vælge det rette band, er der en række overvejelser man med fordel kan gøre sig. Først er det en god idé at overveje, hvor meget bandet må fylde – både fysisk og i forhold til lydstyrke. Et stort band fylder på alle måder mere. Et stort band er oplagt til f.eks. firmafester på +200 personer, hvor budgetterne også ofte er derefter. Er der tale om en mindre fest, er det værd at overveje antallet af musikere, for at få den bedste oplevelse med musik til din fest. En akustisk trio eller kvartet kan let tilpasse lydniveauet uanset antallet af gæster. Hvis man booker et band der er for stort, kan lydpresset blive for voldsomt. Det øger risikoen for at festen bliver delt i to, fordi der ikke er mulighed for at hyggesnakke i lokalet hvor musikken spiller. Se flere god råd i videoen.

Bryllupsmusik

Bryllupsmusik med Bryllupsrecepten er det perfekte valg, hvis du skal holde et bryllup. Med en akustisk trio bestående af sang, guitarer og percussion, leverer vi med Bryllupsrecepten en sublim stemning til den store dag. Vi spiller til ca. 20 bryllupsfester årligt, og tilbyder en samlet pakkeløsning med musik og fotografering, som er utroligt populær.

Festmusik

Når det gælder festmusik, spiller jeg i to forskellige bands – En Kort En Lang og Akusticats. Begge bands har et stort bagkatalog og spiller en god blanding af gamle og nyere hits. En samlet pakke med dinnermusik og festmusik er er naturligvis mulig, hvis I vil forkæle jer selv og gæsterne. Vi spiller til firmafest, fødselsdag, reception og bryllup mm.

Kontakt

Send mig gerne en besked, hvis du har brug for sparring vedrørende musik til festen. Det er ganske uforpligtende. Jeg kan kontaktes på hej@uffebirk.dk eller ved at bruge kontaktformularen herunder.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Om Uffe

  Mit navn er Uffe Birk. Siden 2004 har jeg spillet til hundredevis af fester over hele Danmark. I 2014 blev jeg uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium med perkussion som hovedfag.

  Andre muligheder

  Det kan være du er på udkig efter et større orkester, eller ønsker at se et bredere udvalg af bands, inden du beslutter dig. I så fald kan jeg anbefale dig at undersøge markedet for musik til fest på Eventzonen. Det er en portal, hvor en lang række bands har en profil liggende, så man let og overskueligt kan se de forskellige muligheder. I modsætning til et traditionelt booking bureau koster det ikke ekstra for dig som kunde at benytte Eventzonen. De enkelte bands betaler et mindre beløb for at have en brugerprofil på sitet.

  Jeg håber du finder den rette musik til din fest, og at denne side kan hjælpe dig på rette vej. Hav en god fest! :)