Musikalsk teambuilding i Stomp styrker samarbejdet og relationerne blandt deltagerne. Derfor er Stomp oplagt som kickstarter på en team dag, hvor kollegaer skal rystes sammen, eller have ilt til hjernen. Det kan også bruges som underholdning når stemningen skal I top til firmafesten, eller på uddannelsesinstitutioner i undervisningsøjemed.

Jeg er bosiddende i Esbjerg, men laver workshops der kombinerer musik og teambuilding over hele landet. Med Beatbuilding.dk har jeg spillet Stomp-shows for alt fra 10 til 30.000 tilskuere. På billedet ovenover ses en af vores optrædener fra DGI Landsstævnet 2013.

Teambuilding gennem musik

Med musik som virkemiddel er det muligt at ryster gruppe af mennesker sammen på overraskende kort tid, skabe fælles fokus og ikke mindst lave god musik. Stomp er en betegnelse for at tromme på f.eks. murerbaljer. Derfor kalder nogle det også for tromme-teambuilding.
Musikalsk teambuilding fungerer godt, fordi gruppens traditionelle hierarki bliver nedbrudt. Derved er der mulighed for at bryde ud af hverdagens mønstre og vise nye sider af sig selv. Samtidigt ser man nye sider af sine kollegaer, der også er på udebane.

Alle kan deltage i en Stomp-workshop, også selvom man ikke har nogen musikalsk baggrund og aldrig har slået på tromme. Det er sjovt, lærerigt og man får brugt kroppen uden at blive gennemblødt af sved.

Tromme-teambuilding er utroligt fleksibelt i forhold til lokationen, i modsætning til mange andre former for teambuilding. Det kan laves i konference-lokalet, ved spisebordet til firmafesten eller udenfor om sommeren – kun fantasien sætter grænser for hvor musikken kan spille. Desuden er der ingen begrænsninger i forhold til deltagerantal. En session kan vare alt fra 15 minutter til flere dage, men typisk ligger det på ca. 45-60 minutters musik.

Priser

[fusion_pricing_table type=”1″ backgroundcolor=”” bordercolor=”” dividercolor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” columns=”3″][fusion_pricing_column title=”Stomp-instruktør” standout=”no”][fusion_pricing_price currency=”kr” currency_position=”left” price=”2000″ time=”” ][/fusion_pricing_price][fusion_pricing_row]ekskl. moms[/fusion_pricing_row][fusion_pricing_footer]Stomp-instruktør til 45 minutters workshop inkl. forberedelse, opstilling og transport.[/fusion_pricing_footer][/fusion_pricing_column][fusion_pricing_column title=”Instrumentleje” standout=”no”][fusion_pricing_price currency=”kr” currency_position=”left” price=”40″ time=”” ][/fusion_pricing_price][fusion_pricing_row]ekskl. moms[/fusion_pricing_row][fusion_pricing_footer]Pris pr. person for leje af instrumenter.[/fusion_pricing_footer][/fusion_pricing_column][fusion_pricing_column title=”+80 deltagere” standout=”no”][fusion_pricing_price currency=”kr” currency_position=”left” price=”800″ time=”” ][/fusion_pricing_price][fusion_pricing_row]ekskl. moms[/fusion_pricing_row][fusion_pricing_footer]Ved +80 deltagere beregnes en ekstra udgift til leje af lydanlæg og trailer.[/fusion_pricing_footer][/fusion_pricing_column][/fusion_pricing_table]

Ved arrangementer på Sjælland er der et tillæg på 1000 kr til bro og ekstra transportomkostninger.

Video

Udtalelser

[fusion_testimonials design=”classic” backgroundcolor=”” textcolor=”” random=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_testimonial name=”Lise Wenche Pedersen” avatar=”image” image=”https://www.uffebirk.dk/wp-content/uploads/2016/11/ramboll-musik.jpg” image_border_radius=”” company=”Rambøll Offshore Wind” link=”” target=”_self”]

“Beatbuilding.dk fik virkelig fyret op under vores indre jungletrommer. Uffe og Andreas fik hurtigt og effektivt guidet os til at spille de fedeste rytmer på både murebaljer, kasseroller, kosteskafter og skraldespande mens smilebåndene samtidig blev strukket godt ud :). En fantastisk aften som vi vil more os over i lang tid! Tak for en forrygende oplevelse!”

[/fusion_testimonial][fusion_testimonial name=”Henning Jørgensen” avatar=”image” image=”https://www.uffebirk.dk/wp-content/uploads/2016/11/Hyldgårdsskolen-reference.png” image_border_radius=”” company=”Hyldgårdsskolen, Ikast” link=”” target=”_self”]

“…Uffe er en kæmpe kompetence, han underviser med hele kroppen og fanger eleverne fra det øjeblik, han går i gang. Han fortalte løbende, hvad, hvorfor og hvordan han gjorde som han gjorde. Han fik alle til at føle, at de var en del af noget større… Uffe er yderst kompetent og engageret. Hans positive tilgang smittede af på både elever og lærere, så alle blev en del af det… Vi giver gerne Uffe Birk – Hyldgårdsskolens allerbedste anbefaling, og ser frem til igen at kunne samarbejde med denne dygtige, og kreative unge mand.”

[/fusion_testimonial][fusion_testimonial name=”Rikke Svarre” avatar=”image” image=”https://www.uffebirk.dk/wp-content/uploads/2016/11/DAHL-reference.jpg” image_border_radius=”” company=”DAHL Advokatfirma” link=”” target=”_self”]

“Det var et super arrangement, der var sprængfyldt med energi fra start til slut. Det var helt igennem en sjov og anderledes oplevelse… …Det kan varmt anbefales at bruge Beatbuilding.dk som aktivitet ved en firmafest eller et andet arrangement, hvor en flok skal rystes sammen om noget andet end hverdagen.”

[/fusion_testimonial][/fusion_testimonials]

Referencer

Siden 2012 har jeg lavet workshops og musikalsk teambuilding for en lang række virksomheder, organisationer og institutioner. Nedenfor ses et udpluk af tidligere kunder jeg har faciliteret i eget navn og gennem Beatbuilding.dk.

Kontakt

Kontakt mig for en uforpligtende snak om musikalsk teambuilding til jeres næste event. Du kan udfylde kontaktformularen herunder eller finde flere kontaktoplysninger ved at klikke her.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

   Om Uffe

  Mit navn er Uffe Birk. Jeg er uddannet perkussionist fra Syddansk Musikkonservatorium, og brænder for at skabe musik med mennesker, der ikke beskæftiger sig med musik i det daglige.