Har du brug for at få lavet en videoproduktion i Esbjerg, så kan jeg hjælpe. Hvis budgettet ikke tillader et produktionsselskab, er jeg oven i købet den perfekte løsning. Jeg har professionelle kameraer, lyd- og lysudstyr, og kan varetage de fleste videoproduktioner. Min base er i Esbjerg, men jeg producerer videoer over hele Jylland. Uanset om det drejer sig om en præsentationsvideo, reklamevideo, musikvideo eller noget helt fjerde, kan jeg tilbyde en god kvalitet til en skarp pris.

Priser

Jeg arbejder ud fra en timesats, der ligger på 400 kr + moms. Du får naturligvis en fast pris for hele produktionen, inden vi går i gang. Ring eller skriv til mig for et uforpligtende tilbud.

Eksempler på videoproduktioner i Esbjerg

PRÆSENTATIONSVIDEO

Virksomheden Odion har fået lavet en præsentationsvideo, hvor de forklarer om deres forretningskoncept. Jeg har stået for:

 • Videooptagelser
 • Jingle/breaker med deres logo
 • Lydredigering
 • Klip og colorgrade af video

MUSIKVIDEO

Mads Hansens Kapel har fået lavet to musikvideoer til promovering af deres band. Jeg har stået for:

 • Videooptagelser
 • Klip og colorgrade af video

INSTRUKTIONSVIDEO

Mia & Musikken har fået lavet en videoserie med øvelser til hendes elever. Jeg har stået for:

 • Videooptagelser
 • Logodesign
 • Lydredigering
 • Klip og colorgrade af video

Kontakt

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på videoproduktion i Esbjerg. Benyt kontaktformularen herunder, eller find mine kontaktoplysninger ved at klikke her.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  God lyd i produktion af video

  Lydkvalitet er i dag altafgørende i en professionel videoproduktion. Det gælder både for en produktvideo, præsentationsvideo, reklamevideo og instruktionsvideo. Alle mennesker har nemlig mulighed for at lave videooptagelser i ganske fin kvalitet med f.eks. smartphones og GoPro-kameraer. God lyd er derimod vanskeligere at opnå, og derfor kan man med rette sige, at god lyd er blevet et af de vigtigste værktøjer for en professionel videograf. Som konservatorieuddannet musiker har jeg ørene og kompetencerne der skal til, for at optage og redigere lyd i videoer. Desuden har jeg de faglige forudsætninger for at vælge den rette underlægningsmusik, hvis det er nødvendigt i videoen.

  Esbjerg

  Der er mange gode muligheder for flot produktion af video i Esbjerg, og for den sags skyld også Fanø og Ribe. Der er både gode indendørs og udendørs lokationer. Især i sommerhalvåret kan det være en fordel at optage video udenfor, men det afhænger naturligvis meget af videoens indhold.