Musik

Siden 2004 har jeg spillet til hundredevis af arrangementer, store som små, i Danmark og store dele af Europa. I 2014 blev jeg uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium med perkussion som hovedfag.

Teambuilding og workshop

Med udgangspunkt i musikkens universelle sprog har jeg siden 2010 lavet teambuilding og workshops i “stomp” for virksomheder, uddannelsesinstitutioner, brancheorganisationer og det offentlige i forskellig sammenhæng.

Musikalsk teambuilding i stomp styrker samarbejdet og relationerne blandt deltagerne. Udbyttet er en involverende og kulturel oplevelse, hvor alle er medskabere i processen. Det hele munder ud i et nummer som fremføres i fællesskab. Typisk varer en session mellem 30 og 90 minutter, men jeg har prøvet alt fra 15 minutter til et forløb over flere dage.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om stomp til Jeres næste event, eller læs mere her ved at klikke her.

Percussionist

Jeg er er på forskellig vis involveret i flere bands:

Band der spiller musik til fest
Specialkonsulent

Når større events skal afvikles er musik ofte et omdrejningspunkt. Musik stimulerer vores følelser og kan derfor præge et publikum emotionelt. Ved et stort event er der ofte en langvarig planlægningsfase og kun én enkelt afvikling af et show. Derfor skal musikken bogstavligt talt spille, ikke kun i sig selv, men også i samspil med mange andre aktører og faggrupper. Det kræver overblik, samarbjede, bred kreativ viden og sans for detaljen.

Som musikalsk konsulent for bl.a. DGI Landsstævnet 2013, har jeg været med fra idé til afvikling, af et af de største enkeltstående events i Danmark.

Musikalsk teambuilding
Indspilning og mix

Skal du have lavet en ny live musikvideo, kan jeg stå for indspilning og mix af lyd. Desuden kan jeg samtidigt fungere som videograf og derved tilbyde en skarp pris.

Ingen videoer er ens, så kontakt mig for et uforpligtende tilbud.